Logo SDH Křešice

SDH Křešice

Nádražní 161
411 48 Křešice u Litoměřic
E-mail: hasici@sdhkresice.cz
http://www.sdhkresice.cz/

Czech Computer tréninkový kemp v Bezděkově

Sběr starého železa15. 5. 2010
~
Trénink dětí13. 5. 2010 v 16.00
  • Datum: v pátek 14. května 2010 v 17.00 až v neděli 16. května 2010 v 18.00

Rádi bychom Vám oznámili, že družstva mužů a žen se zúčastní prestižního tréninkového kempu v Bezděkově pod Třemšínem. Budeme velice potěšeni, pokud se na nás naši fanoušci, ale i ostatní nadšenci pro požární sport, přijedou podívat. Propozice ke kempu.

Letos se nám dostalo výsady zúčastnit se prestižního tréninkového kempu v Bezděkově pod Třemšínem. Krušnohorskou ligu jsme nejeli reprezentovat samy, již loni trénovaly SDH Chrášťany a Hrobce, letos se kromě našich mužů a žen přidala ještě děvčata z Duchcova.

Několik týdnů před začátkem se čekalo, až soutěžní dráha po zimě vyschne. Bohužel několik posledních dní propršelo a lepší počasí se nepředpovídalo ani na víkend. Z hasičárny jsme vyrazili v pátek po páté hodině rozděleni na čtyři posádky v osobních automobilech. Nejtěžší náklad v přívěsu nám odtáhl pan Černý. Nejen za tuto více jak tříhodinovou namáhavou cestu tam i zpět, ale i za to, že nám vydržel celý víkend fandit, mu patří náš velký dík. Celou cestu vytrvale pršelo, a tak se i tak zdlouhavá cesta přes Velvary, Kladno, Beroun a Příbram ještě více protáhla. Ihned po příjezdu jsme začali stavět největší altán, pod který jsme chtěli schovat stany proti dešti. V Bezděkově naštěstí nepršelo, ale dalo se čekat, že bude. Ukázalo se, že hlavní cíl naší mise bude altán postavit ještě tentýž den, ale tma v půl desáté a značná nechuť trubek pasovat do sebe tomu nepřála. Ještě před desátou hodinou ale altán stál a začali jsme pod ním stavět stany, které se tam nakonec vešly jen dva. Rozdělali jsme gril a pátek zakončili grilovačkou. Zuza nám sice pořád vyprávěla, jak se správně k jídlu připravují šneci, ale ugrilovala nám jen naše vlastní zásoby kuřat, steaků a klobás.

Druhý den ráno (a první oficiální den kempu) přijel zbytek týmů. Z pátku jsme na místě byli my, Hrobce, Duchcov a Žernovník. V deset jsme byli přivítáni na slavnostním nástupu a obeznámeni s průběhem celého kempu. V sobotu měla proběhnout denní 3kolová soutěž na 3 B hadice pro muže a 2 B hadice pro ženy a noční jednokolová soutěž. Po dvou kolech pokusů denní soutěže se ale rozhodlo, že noční soutěž se pro nepřízeň počasí zruší a z denní soutěže se stane dvoukolová a po ní se zaběhne podvečerní – opět dvoukolová. Obě sobotní soutěže se běhali z jedné základny na dvě dráhy uspořádané do vé. Místní dráha má znatelné převýšení, ke všemu byla pořádně měkká od předešlých dešťů. Obě družstva jsme tedy doufala v první pokus. Holky chodily na řadu 3., kluci 20. Ženy obsadily v denní soutěži celkově 5. místo, kluci slušné 8. místo v nabité konkurenci skvělých týmů.

Po dvou kolech se plynule přešlo na další dvě kola. V nich jsme si polepšili, holky na 4. a kluci na 5. místo. Ačkoli se soutěž neběžela v noci, její konec by se tak dal nazvat, protože se protáhl do podvečerních hodin, kdy bylo již slušné šero podpořené zamračenou oblohou. Mezitím, co se všichni ohřívali v myslivně, proběhlo vyhlášení prvního dne pro zástupce týmů. Holky si kromě zmíněných dvou umístění odnesli pohár za druhý nejrychlejší zadek. Během druhého kola probíhala tato soutěž na místním hřišti, kde ve výtlaku na jedno B z mašiny holky excelovali s časem kolem 11 vteřin. Lepší zadek (ne zadky) měly jen holky z Chrášťan.

Sobotní večer jsme strávili jak hokejem v myslivně, tak dalším grilováním v altánu vedle myslivny.

Na nedělní dopoledne byly naplánovány vyřazovací závody. Nejdříve všechny týmy zaběhly pokus na 2 B hadice a osm nejlepších mužů a 4 ženy postoupili do play-off. Holky měly opět smůlu, Adélu proudnice přemohla a s časem 36,92 nepostoupily. Kluci dali parádní útok a s časem 15,84 postoupili z třetího místa. Soupeřem v rozstřelu se jim stalo družstvo s Krašovic. Po skončení tohoto souboje ani sám komentátor nevěděl, kdo vlastně vyhrál. Výsledný čas obou týmů se lišil jen o jednu setinu. Nakonec se radovali kluci z Krašovic s časem 15,84 (první terč 15,64), my jsme s časem 15,85 (pravý terč 15,34 s) nepostoupili, ovšem se ctí a novým osobním rekordem na tuto zkrácenou trať. Dobře si vedly další týmy z Krušnohorské ligy. Duchcovská děvčata skončila třetí a Chrášťanské laidies druhé. Muži z Chrášťan si vylepšili dosavadní neúspěšné skóre a nedělní soutěž vyhráli.

Celý kemp proběhl v přátelském-tréninkovém duchu. Na pozici košaře nám všechny pokusy zaběhl Zíňa z Chrášťan, Chrášťanům zase běhal proud náš levý proudař Milan. Zkusili jsme i obměny dalších pozic, okusili jsme i rychlejší Hrobeckou mašinu, bez které bychom nejspíš tak solidní časy na 2 B (vzhledem k pomalé dráze) nezaběhli. Celý víkend byla k dispozici místní myslivna, kde tři dny v kuse hořel krb, který udržoval věci všech přítomných aspoň částečně suché. Pořadatelé vařili spoustu dobrého jídla a točili spoustu dobrého pití. Až na chladné počasí šlo o příjemně-sportovně-přátelsky strávený víkend.

49.577813.8699

Této činnosti se zúčastnili tito členové: Černý Vladimír, Čížková Klára, Fejfarová Nikola, Mančal Michal, Musiňski Lukáš, Nerglová Adéla, Ottová Tereza, Pála Milan, Pelhřimovský Tomáš, Řezníčková Miluše, Šmidt Václav, Táboříková Zuzana, Truchlá Kateřina a Truchlý Milan.

Tato činnost se týká především družstev Muži a Ženy.

Přidal Milan Pála v pátek 9. dubna 2010 ve 20.30:39.

Fotografie k této činnosti

Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka

Mohlo by Vás také zajímat:

Zpět na začátek stránky ↑